Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Βαλύρα:4 ένοπλοι κουκουλοφόροι κτύπησαν στο σπίτι του τ. διευθυντή του Επιμελητηρίου Σταύρου Δ. Μακρή

 Γράφει ο: Χρήστος Παπαγεωργίου
Στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης 13/3/, δέχθηκε αιματηρή επίθεση μέσα στο σπίτι του στη Βαλύρα Ιθώμης, ο τέως διευθυντής του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Σταύρος Δημ. Μακρής.
«3» ένοπλοι κακοποιοί (σ.σ. ο 4ος φύλαγε τσίλιες…) με κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι του, τραυμάτισαν με σκεπάρνια και μαχαίρια τον 59χρονο Μακρή, και τον 87χρονο πατέρα του Μήτσο Μακρή, και τους απέσπασαν 970 ευρώ και το κινητό τους τηλέφωνο.
Φεύγοντας, πήραν και ένα αυτοκίνητο τζίπ που ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού τους και εξαφανίσθηκαν.
Οι δυο άτυχοι άνδρες, διακομίστηκαν στο κέντρο Υγείας του Μελιγαλά για να τους επουλώσουν οι θεράποντες ιατροί τις πληγές, και επέστρεψαν στο σπίτι τους, ενώ το τζίπ βρέθηκε πριν λίγα λεπτά, εγκαταλειμμένο στο εθνικό δρόμο Τσακώνας-Καλό Νερό.

Στο μεταξύ, για τη ληστεία ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, ενώ η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των κουκουλοφόρων κακοποιών.

Y.Γ. Είναι λυπηρό την περασμένη Κυριακή μια διμοιρία ΜΑΤ να συνοδεύει 40-50 χουλιγκάνους της Προοδευτικής, από την Τσακώνα μέχρι την  Κόρινθο που ήθελαν να έλθουν στην Καλαμάτα για τον αγώνα με τη Μαύρη Θύελλα, και οι άνθρωποι και τα σπίτια της υπαίθρου στη Μεσσηνία, να μένουν απροστάτευτα από τους κάθε λογής κακοποιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: