Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Βαλύρα:Συνεχίζεται ανελέητα το πλιάτσικο από τους τσιγγάνους!

Έκλεψαν μπαμπού για να ...''πίνουν'' τον καφέ τους! 
Το πλιάτσικο συνεχίζεται στη Βαλύρα, παρά το γεγονός ότι περιπολούν τις νύχτες εθελοντικές ομάδες περιφρούρισης.Εχθές τη νύχτα άγνωστοι πλιατσικολόγοι έκλεψαν από την καφετέρια της Μαρίας Σταθοπούλου-Καρύδη , ένα τραπέζι μπαμπού , φυσικά όχι για να πίνουν το καφέ τους, αλλά για μεταπώληση. Το περιστατικό αυτό ''φωτογραφίζει'' κυρίως τσιγγάνους, χωρίς να αποκλείονται οποιοιδήποτε  άλλοι.
Πληθαίνουν τα κρούσματα κλοπών
Τα κρούσματα κλοπών όλο και πληθαίνουν στη γενέτειρα, καθώς δεν υπάρχει ημέρα που να μην έχει αναφερθεί και από ένα τουλάχιστον τέτοιο περιστατικό.
Η μάστιγα των γύφτων
Προ ημερών δυο νεαροί τσιγγάνοι προσπάθησαν να διαρρήξουν νύχτα,το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της Όλγας Δ.Γκομέση και το κατάστημα της Θεοδώρας Χαραλαμποπούλου.Έγιναν όμως αντιληπτοί από άτομο της ομάδας περιφρούρισης και τράπηκαν σε φυγή.Λίγο αργότερα ο ένας από αυτούς συνελήφθη από την αστυνομία.   
Συχνά πυκνά βλέπουμε να περνούν προκλητικά απο την πλατεία της Βαλύρας αυτοκίνητα τσιγγάνων με κάθε λογίς αντικείμενα και κυρίως σιδηρικά.Κατόπιν κάποιος συντοπίτης μας θα βγεί και θα παραπονεθεί ότι του έκλεψαν και από κάτι, και η γνωστή αυτή ιστορία συνεχίζεται.
Κλέβουν μέχρι και περιφράφεις
Φράζεις το κτήμα σου ή το σπίτι σου με σιδερένιες κολώνες και συρματόπλεγμα, και πάνε τα
ξηλώνουν και στα παίρνουν!!! Ναι όπως το διαβάσατε είναι. Περιφράζεις την περιουσία σου να μην στη κλέψουν και οι άθλιοι πάνε και σου κλέβουν τη περίφραξη!!! Αρκετά είναι τέτοιου είδους κρούσματα που έχουν αναφερθεί τον τελευταίο καιρό  και εξαγριώνουν τους κατοίκους που αρκετοί λένε: '' Καλύτερα να έρθει ο χωροφύλακας στο σπίτι μου, παρά ο Παπάς!!! ''  Μάλιστα κάποιοι λένε ότι έχουν οπλισμένες τις καραμπίνες!!! ΟΧΙ αγαπητοί συντοπίτες, να μην φτάσουμε στο έγκλημα.Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση και να ψάξουμε να βρούμε τρόπους προστασίας.Λέμε ''ΟΧΙ'' στην αυτοδικία !!!  

Βασίλης Γ.Φειδάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια: