Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Βαλύρα-SOS: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς της ΕΛ.ΑΣ εναντίον κακοποιών Ρομά!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγρια καταδίωξή από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ
Μια ληστεία που έγινε προχθές Πέμπτη στις 06:00 μ.μ  σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης από δύο Ρομά είχε ως αποτέλεσμα την άγρια καταδίωξή τους από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, καθώς περίοικοι συγκράτησαν τον αριθμό των πινακίδων των αυτοκινήτων τους. Το ένα από τα δύο οχήματα ήταν κλεμμένο και ο οδηγός του το εγκατέλειψε στο Μπαστογιόφυρο και χάθηκε μέσα στους ελαιώνες. 
Ο άλλος Ρομά ήταν ο Ηρακλής Αριστόπουλος σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος μπαινοβγαίνει στις φυλακές σαν στο ''σπίτι'' του. Δίνουμε το όνομά του στη δημοσιότητα για να...
προστατευτούν οι κάτοικοι της περιοχής. Δεν είμαστε ούτε εισαγγελείς ούτε δικαστές και το λέμε αυτό γιατί πάντα υπάρχουν καλοθελητές...
Σκοπός μας είναι να βοηθάμε κι' εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις στην ασφάλεια των κατοίκων. Οι κάτοικοι έχουν το δικαίωμα να ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν κάνει εφιαλτική τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια για να λαμβάνουν και αυτοί τα μέτρα τους.

Η ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ 
Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία για το συμβάν, άρχισε τότε το ανθρωποκυνηγητό καθώς ο ένας εκ των δύο προσπάθησε να διαφύγει προς το Πλατύ και ο άλλος κατευθύνθηκε προς Βαλύρα όπου του είχαν στήσει καρτέρι τέσσερα περιπολικά της Αστυνομίας τα οποία είχαν περικύκλωσει την περιοχή και όταν οι δράστες αρνήθηκαν να σταματήσουν, ένα από τα δύο οχήματα των κακοποιών έπεσε με ταχύτητα επάνω σε περιπολικό το οποίο οι αστυνομικοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν σαν ανάχωμα. Τότε βγήκαν τα όπλα και διαδραματίστηκαν σκηνές Φαρ Γουέστ. Μετά από πολύωρη καταδίωξη και απανωτούς πυροβολισμούς το όχημα του Ηρακλή Αριστόπουλου ακινητοποιήθηκε και... αλλά δεν έχουμε ακόμα πληροφόρηση  αν συνελήφθη ή κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην όλη προσπάθεια της καταδίωξης έλαβαν μέρος και οι Ρομά που διαμένουν στη Βαλύρα, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και ξύλα κατά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.
-Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: