Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ο Αστέρας FC Bαλύρας βρήκε τον προπονητή του!

 


                                  Το νέο Δ.Σ. του Αστέρα, η εγγύηση για την επιτυχία!


Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου, Αθλητικογράφος και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Αστέρα FC Βαλύρας

Την Παρασκευή  14-6-2024 στα γραφεία του Αστέρα Βαλύρας συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των “κιτρινόμαυρων” της Ιθώμης, προκειμένου να οριστούν οι θέσεις και τα καθήκοντα των εκλεγμένων μελών του.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ομάδα έχει ήδη έλθει σε επαφή   με τον νέο της προπονητή!

                                        Τα μεσουρανούντα Αστέρια της Βαλύρας!
 

Οι εκλογές διεξήχθησαν με πρωτόγνωρη επιτυχία το περασμένο Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 ,στην αίθουσα των γραφείων του τέως Δήμου Ιθώμης στη ΒΑΛΥΡΑ.Βάση του νέου Αθλητικού Νόμου στον οποίο εναρμονίστηκε και το καταστατικό του Αστέρα Βαλύρας, ο Πρόεδρος εκλέγεται από τις ψήφους όλων των μελών.

Πρόεδρος   για τα επόμενα τρία “3” χρόνια θα είναι ο   επιθετικός άσος κ. Χρήστος Κ. Καίσαρης. Το υπόλοιπο 9μελές συμβούλιο – μαζί με το πρόεδρο – για την επόμενη τριετή θητεία θα έχει ως εξής:

 Αντιπρόεδρος: Κώστας Θ. Καυκούλας
Γεν. Γραμματέας: Σταύρος Ι. Μπατάλιας
Ταμίας: Νίκος Τάκη Καρύδης
Γενικός Αρχηγός: Τσετσενέκος Σωκράτης
Έφορος: Μάριος Κ. Κλειώτης
Έφορος: Ραφαήλ Ι. Λινάρδος
Σύμβουλος: Ιωάννα Γ. Τζαβάρα
Σύμβουλος: Γιώργος Β. Ραμμογιαννοπουλος



Ο νέος έφορος κ. Μάριος Κλειώτης...όλα τα λεφτά!


Παρών στην όλη διαδικασία ήταν και το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής,   ο κ.Στασινός Α. Μπόβης,  επιχειρηματίας ελαιοπαραγωγός, επίσης εκλέχθηκαν ο φαρμακοποιός κ. Ανδρέας Ι. Δουλάμης και ο αθλητικογράφος  κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου.



Ο κ. Αντώνης Τσουκαλάς


ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ: Τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον νέο της προπονητή για την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2024-25, ο οποίος έχει βαρύ βιογραφικό… διπλωματούχος UEFA B, παραστάσεις Football League, Γ Εθνικής και φυσικά γνώστης τα τελευταία τρια “3 χρόνια” του Μεσσηνιακού Ποδοσφαίρου και του ιστορικού μας συλλόγου Παμίσου Μεσσήνης.
 Το όνομα του νέου προπονητή που θα είναι εκτός απροόπτου ο έμπειρος κ. Αντώνης Τσουκαλάς (σ.σ. απλά συνώνυμος του γείτονα φίλαθλου αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Τσουκαλά).
Θερμά συγχαρητήρια απο καρδιάς στο καινούριο Δ.Σ και καλή επιτυχία στα φετινά Βαλύρεια 2024 και στους αθλητικούς αγώνες ανήμερα της Αγίας Τριάδος, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024,  και στον “ΙΘΩΜΑΙΟ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΙΑΣ” (14χ.λ.μ.) με αφετηρ'ια την Αρκαδική Πύλη της Ιθώμης και τερματισμό την πλατεία της Βαλύρας (σ.σ με τη συμμετοχή δεκάδων Δρομέων κυρίως του δραστήριου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας) που οραματίστηκε ο Βαλυραίος καθηγητής κ. Θεόδωρος Χαρ. Σταυριανόπουλος!!! 

Χρ. ΠΑΠ

Καλή επιτυχία στους στόχους σου Αστέρα μας, κι από την ηλεκτρονική εφημερίδα της Βαλύρας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: