Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Θόδωρος Σταυριανόπουλος ο Ιθωμίτης ενεργός πολίτης υποψήφιος στο ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ένας από τους υποψηφίους στο συνδυασμό «ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ» στο Δήμο Καλαμάτας με Υποψήφιο Δήμαρχο το Βασίλη Τζαμουράνη είναι και ο  συμπατριώτης μας  Θόδωρος Σταυριανόπουλος. 
Ένας άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό, ένας άνθρωπος που έχει δώσει εξετάσεις στην τοπική κοινωνία με την ενεργή συμμετοχή του. 
Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η άμισθη πολυσυμμετοχική του δραστηριότητα και προσφορά του στα κοινά. 
Είναι ο αθόρυβος  άνθρωπος της προσφοράς και των καινοτόμων προτάσεων που αφήνει τους άλλους να μιλούν  με καλά λόγια για αυτόν.  Έχει υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια τα κοινά μόνο σε  πολλές άμισθες θέσεις. Υπήρξε Πρόεδρος και ένας εκ των ιδρυτών του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΘΑΜΥΡΙΣ».
Τα τελευταία χρόνια ως Διευθυντής στο 2o Λύκειο Καλαμάτας έχει αναδείξει το Σχολείο του Πρότυπη Πολυδραστική Σχολική Μονάδα. Τον διακρίνει η ώριμη προεκλογική σκέψη αλλά και το μετεκλογικό όραμα. Είναι ένας χρήσιμος άνθρωπος για την Αυτοδιοίκηση αποτελώντας πρόκληση στις επιλογές των ψηφοφόρων. Καλούμαστε εμείς ως συμπατριώτες του να τον βοηθήσουμε με τις γνωριμίες μας στο ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στον προεκλογικό του αγώνα λέγοντας την καλή μας κουβέντα για αυτόν. 
Παρακάτω παραθέτω ένα σύντομο βιογραφικό του Θόδωρου Σταυριανόπουλου.
Γεννήθηκε στη Βαλύρα και σήμερα ζει στην Καλαμάτα. Είναι Μαθηματικός και έχει MSc Ηθικής Φιλοσοφίας. Υπηρετεί στο 2ο Λύκειο Καλαμάτας ως Διευθυντής.  Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Γεωργία Μαγκλάρα και έχουν δυο κόρες τη Σταρούλα-Φωτεινή, απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος  και τη Χαρά απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας.
Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές με τίτλους «Κλειστές πόρτες…ανοιχτά παράθυρα» το 2007 και «Αφύλαχτες διαβάσεις…» το 2012, έχει δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και σε επιστημονικά περιοδικά και έχει παρακολουθήσει εκατοντάδες θεματικά σεμινάρια. Είναι μέλος της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων ( Ε.Μ.Σ.) και του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών.
Έχει διατελέσει Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαβρύτων, Πρόεδρος αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας επί σειρά ετών, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιθώμης εκλεγμένος 2 φορές (1998-2006), Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (2010-2014). Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ορίστηκε Πρόεδρος στο Κ.Ε.Κ.(πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.) της Π.Ε. Μεσσηνίας από το 2010-2014.
         Έχει διατελέσει επίσης Πρόεδρος, της επιτροπής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιθώμης, της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, του ΣΔΥ Μεσσηνίας και του «ΘΑΜΥΡΙΣ». Συνεργάστηκε με το Ενεργειακό Κέντρο Πελοποννήσου (Ε.Κε.Πε.) και το Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας ( Ι.Π.Ε.Τ. ).



Δεν υπάρχουν σχόλια: