Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Να ζήσετε Χρήστο και Εύα!

 





Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

 Τα σκαλιά… του δημαρχείου στην πόλη Wijk bij Duurstede, Netherlands (Ολλανδία) ανέβηκαν ο συμπατριώτης μας Χρήστος Ι. Φωτεινός   και η πανέμορφη Ολλανδέζα αγαπημένη του, Eva (Εύα) Koning, για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.


Την πανύψηλη, λυγερή και πανέμορφη νύφη καλύπτει απόλυτα με την υψηλότητα του πνεύματος ,  της αφοσίωσης  και της μεγάλης αγάπης του ο Βαλυραίος γαμπρός!



Πλούσια ήταν η δεξίωση που παρέθεσαν οι γονείς του ζεύγους, καθώς και η γαμήλια τούρτα τους, εντυπωσιακή  και ανθοστολισμένη.




 Χρήστο και Εύα, θερμά συγχαρητήρια,  βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.Ο Θεός να φωτίζει τον δρόμο σας, να σας χαρίζει υγεία , ευημερία, και ευτυχία στη νέα σας οικογένεια.



Τον αγαπητό και δημοφιλή γαμπρό  προσέγγισαν "επικίνδυνα" οι Χάριτες της Ολλανδίας, σε μία ύστατη προσπάθεια να τον αποπροσανατολίσουν, αλλά εκείνος ήταν σαφής και ανένδοτος για την επιλογή της καρδιάς και της ζωής του, την αγαπημένη Εύα του, και, Θεού θέλοντος, τα κατάφερε!




  Η σύνταξη της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας ευχαριστεί θερμά το λαμπερό ζευγάρι Christos Foteinos & Eva Koning για το πλούσιο φωτορεπορτάζ απο τη μακρινή Ολλανδία , χώρα της τουλίπας!


 Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου
24/3/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια: