Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Θερμές ευχές για αρμονική συζυγική συμπόρευση και ευτυχία

 




Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου
Τέλος στην εργένικη ζωή… έδωσε ο αγαπητός συμπατριώτης μας,  κ. ΤΑΚΗΣ ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ, καθώς ανέβηκε  τα σκαλιά της εκκλησίας, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στην Καλαμάτα, με την εκλεκτή της καρδιάς του, την απαστράπτουσα  κα ΜΑΡΊΑ ΔΟΥΡΙΔΑ.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε  στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα από τον διευθυντή της ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας, κ. Κώστα Γαζούλη , ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος του Βαλυραίου γαμπρού κ. ΤΑΚΗ ΛΙΟΝΤΗΡΗ , κουμπάρος του  ζευγαριού είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ανδρέας Τσουκαλάς και  ο Ιθωμίτης αντιδήμαρχος Μεσσήνης, κ. Δημήτρης Αθανασακόπουλος.
 Αξίζει να επισημάνουμε, ο αγαπητός μας  κ. ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΗ ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ, πολιτικός μηχανικός στην Καλαμάτα , είναι εγγονός του ιστορικού μας κοινοτάρχη Βαλύρας Ιθώμης  Παναγιώτη Λιοντήρη, που είχε συμβάλλει τα μέγιστα στην οριοθέτηση του δημοτικού μας γηπέδου, με την επωνυμία "Μαρακανά Κάμπου" που αγωνίζεται  ο Αστέρας Βαλύρας F.C.
Επίσης, ο πατέρας του  γαμπρού, με το χαϊδευτικό Μάκης, όπως τον γνωρίσαμε,  τραπεζικός υπάλληλος της Εθνικής για δεκαετίες στο Μελιγαλά  και στην Καλαμάτα, παλιότερα ασχολήθηκε ενεργά και με τα διοικητικά του Αστέρα Βαλύρας, στα "πέτρινα χρόνια" μετά την επανίδρυση του αθλητικού μας συλλόγου το 1968 , επί προεδρίας του Ελληνοαμερικανού Φώτη Σιάγκρη "Μπούζου"  στη διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
                                 



 Στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, κουμπάρος του λαμπερού ζευγαριού, όπως προαναφέραμε, ήταν ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού, νυν αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ανδρέας Τσουκαλάς από τα γειτονικά Τσουκαλαίϊκα, καθώς συνδέονται με διαχρονική φιλία από τα φοιτητικά τους χρόνια στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, καθώς με τον Ιθωμίτη σεμνό αντιδήμαρχο Μεσσήνης στα οικονομικά κ. Δημήτρη Αθανασακόπουλο, και τον νυν διευθυντή της ΕΡΤ ΕΡΑ Καλαμάτας κ. Κώστα Γαζούλη.
                                 


Επίσης, παραβρέθηκαν ο κ. Νότης Μηταράκης, πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Μεσσήνιος βουλευτής κ. Περικλής Μαντάς, ο νησιώτης περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, οι κ.κ. δήμαρχοι Καλαμάτας,Θανάσης Βασιλόπουλος και Μεσσήνης  Γιώργος Αθανασόπουλος κ.α
                                



Στη συνέχεια οι νεόνυμφοι παρέθεσαν δεξίωση στους εκατοντάδες προσκεκλημένους στο κτημα "ΓΑΙΑ", στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας .

                              

Απο τη σύνταξη της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας, θερμές ευχές από καρδιάς, βίον ανθόσπαρτον και σύντομα καλούς απογόνους...
Χρ. ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: