Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ!!! ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-6

Οι «κίτρινοι» της Ιθώμης άνοιξαν το σκορ με 2-0 και στη συνέχεια γνώρισαν το βατερλό…
 Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Παπαγεωργίου-Journalist
Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Αστέρα, αλλά και όλοι όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο Καλαμάτας στα «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας, δεν πίστευαν ότι το 2-0 υπέρ των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης στο α΄15λεπτο, θα εξελισσόταν σε βατερλό στην εξέλιξη του ματς, και οι φιλοξενούμενοι θα επικρατούσαν με 3-6. Από κει και πέρα, όπως προαναφέραμε οι παίκτες του Αστέρα μπήκαν παθιασμένοι στο ξεκίνημα του ματς, και στο 4ο ο Κωστής Γιαννόπουλος με ένα γκολ ποίημα… που σπάνια βλέπουμε στα ερασιτεχνικά γήπεδα άνοιξε το σκόρ μέσα σε θερμά χειροκροτήματα των φιλάθλων και θερμούς εναγκαλισμούς των συμπαικτών του.  
 
Δέκα λεπτά αργότερα ο Tasssos Ζαμπάρας,  σε μια πολύ οργανωμένη επίθεση του Αστέρα, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του γκολκίπερ των κυανέρυθρων.  Στη συνέχεια ο Καλόμαλος, ανάλαβε ρόλο «εκτελεστή» για την καλαματιανή ομάδα και στο τελικό 3-6 πέτυχε πέντε τέρματα από τα οποία τα δυο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ για τον Αστέρα το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Πιερρόπουλος. Εύκολο έργο είχε ο καλαματιανός ρέφερι Πλεμμενόπουλος.

Από κει και πέρα, ν’ αναφέρουμε ότι ο Αστέρας αγωνίσθηκε με τους Σωτήρη Καρτερολιώτη, Γιώργο Αριστομενόπουλο, Γεωργακόπουλο, Δημήτρη Δημητρακόπουλο, Γιάννη Ραπτέα, Στέλιο Ραπτέα, Παντελή Στρατή, Γιάννη Κλειώτη, Γιάννη Καρύδη, Κώστα Γιαννόπουλο και Tassos Zαμπάρας, ενώ στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Δημήτρης Σιάγκρης, Τεό Γιαννόπουλος και Πιέρρος Πιερρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: